Photoshop is een van de populairste fotobewerkingsprogramma’s.

En dat is eigenlijk best wel vreemd, want Photoshop is een duur programma. Waarschijnlijk zwerven er een groot aantal illegale kopieën rond.

In de volgende serie heb ik een aantal videolessen op de kop getikt van de Webfotoclub. Deze filmpjes kun je echter alleen bekijken als je plugin hebt geinstalleerd van Apple. Namelijk Quicktime. Echter Quicktime is een gigantisch groot programma en nestelt zich lekker in het computersysteem, ook als je het niet nodig hebt. Lastig als je een wat ouder computersysteem hebt, wordt hij nog trager. Download dus dit gratis (veel) kleiner alternatief: Quicktime lite

In deze eerste les legt James uit hoe je kleur kunt vervangen en werken met selectieve kleuren.

IrmaFotografiePhotoshopSoftwareVideoalternatief Quicktime,kleur vervangen,Photoshop,Quicktime lite,videolesPhotoshop is een van de populairste fotobewerkingsprogramma's.En dat is eigenlijk best wel vreemd, want Photoshop is een duur programma. Waarschijnlijk zwerven er een groot aantal illegale kopieën rond.In de volgende serie heb ik een aantal videolessen op de kop getikt van de Webfotoclub. Deze filmpjes kun je echter alleen...Internet- en computerzaken voor beginners