Nou, welkom op mijn nieuwe weblog!

Op mijn website www.internetbegeleiding.nl miste ik toch de mogelijkheid om regelmatig nieuwe dingen te laten zien op het gebied van computers en internet.
De mensen die me kennen weten dat ik graag over computers praat, en dat ik op een begrijpelijk niveau kan uitleggen.

Allereerst, om bij het begin te beginnen, wil ik jullie graag kennis laten maken met Steffie* (klik op Steffie, om daar eens te kijken) . Steffie is een website waar in gemakkelijke taal o.a. uitgelegd wordt wat internet is.
Niet alleen internet, maar ook e-mail.
Verder legt ze ook nog tal van andere digitale zaken uit.
Deze site is eigenlijk speciaal voor verstandelijke gehandicapten gemaakt.
Maar ik merk in mijn cursussen dat vooral de ouderen dit een heel prettige manier van uitleg vinden.

Dus wil je in begrijpelijke taal en vooral veel beeld weten hoe internet, surfen, zoeken, e-mail, bankpas, internetbankieren, AWBZ, ziekenhuis, kaartautomaat NS, werkt, dan ga naar Steffie!

Veel plezier!

* Klik op de dik gedrukte tekst om naar het desbetreffende website te gaan.

InternetbegeleidingBeginnerDiversInternetAWBZ,bankpas,e-mail,Internet,internetbankieren,kaartautomaat NS,Steffie,surfen,videoles,ziekenhuis,zoekenNou, welkom op mijn nieuwe weblog! Op mijn website www.internetbegeleiding.nl miste ik toch de mogelijkheid om regelmatig nieuwe dingen te laten zien op het gebied van computers en internet. De mensen die me kennen weten dat ik graag over computers praat, en dat ik op een begrijpelijk niveau kan uitleggen. Allereerst,...Internet- en computerzaken voor beginners