Second life is een virtuele wereld waarin je rond kunt wandelen, rennen en vliegen. Dit doe je normaal gesproken met de muis en toetsenbord. De ontwerpers van deze camera vinden dat maar lastig. Met behulp van deze prototype camera kun je door met je lichaam te bewegen, rondlopen in een virtuele wereld. In dit filmpje zie je hoe dat dat werkt. Een blik in de virtuele wereld van Second Life en een blik in de toekomst.

InternetbegeleidingDiversInternetcamera,second life,toekomst,youtubeSecond life is een virtuele wereld waarin je rond kunt wandelen, rennen en vliegen. Dit doe je normaal gesproken met de muis en toetsenbord. De ontwerpers van deze camera vinden dat maar lastig. Met behulp van deze prototype camera kun je door met je lichaam te bewegen, rondlopen in...Internet- en computerzaken voor beginners