Een van de succesvolste trends op het internet is video. Omdat bijna iedereen breedband heeft, is het mogelijk om wat meer data over het lijntje te sturen. Youtube* is hèt succes voorbeeld. Heel de wereld, van jong tot oud, zet hier zijn videofilmpjes neer. Maar ook, zoals de al eerder genoemde site: hoemoetdatdan.nl, verschijnen er steeds meer sites met “lesfilmpjes”. Mijn site is er een voorbeeld van, ik geef voorbeelden dmv screencasts (=beeldschermfilmpjes) hoe je iets op de computer moet doen. En laatst vond ik online tuinieren. Hier wordt simpel uitgelegd hoe je moet tuinieren. Zelfs hoe je onkruid moet wieden!

Ik verwacht dat er nog veel meer van dit soort sites uit de grond schieten.

En hoe zit het dan met tv kijken? Er wordt steeds minder op de ouderwetse manier tv gekeken.

Op het internet kun je naar gemiste programma’s kijken via de site uitzendinggemist. Heel veel programma’s uitgezonden via Nederland 1 tot en met 3, kun je hier bekijken. Ook RTL heeft een uitzending gemist site.

En net zoals met radio heb je ook een tv website. En wat dacht je van een site met ruim 3100 (!) kanalen waar je kunt kijken tot je een ons weegt?

* Klik op de dik gedrukte tekst om naar het desbetreffende artikel te gaan.

InternetbegeleidingDiversFunInternetVideoonline,radio,tuinieren,tv,videofilm,videolesEen van de succesvolste trends op het internet is video. Omdat bijna iedereen breedband heeft, is het mogelijk om wat meer data over het lijntje te sturen. Youtube* is hèt succes voorbeeld. Heel de wereld, van jong tot oud, zet hier zijn videofilmpjes neer. Maar ook, zoals de al...Internet- en computerzaken voor beginners