In mijn statistieken vond ik een site die naar een van mijn filmpjes linkte. Toen ik ging kijken wat dat voor een site was bleek dat mijn filmpje (hoe voorkom ik dat MSN automatisch opstart) op die site vertoond werd. In hun algemene voorwaarden stond duidelijk aangegeven dat zonder toestemming van de auteur geen filmpjes daar geplaatst mochten worden. Ik heb niemand toestemming gegeven, dus hoe komt die daar???

Maar er werd netjes een link naar mijn site geplaatst, en al was mijn filmpje een beetje verminkt, het is toch wel weer reclame of niet?

Op die site vond ik ook een mooi filmpje over hoe je een pc kunt schoonmaken, aan de binnenkant wel te verstaan. Aangezien ik ook workshops geef hoe je je pc kunt schoonmaken, letterlijk en figuurlijk, wil ik jullie dit filmpje niet onthouden. Zo doe ik dus aan video ruil 😉

En om het helemaal netjes te doen: dit filmpje komt van de site: hoemoetdatdan.nl*

P.s. Ik wil wel nog even opmerken dat schoonmaken mbv een stofzuiger niet helemaal zonder gevaar is. Statische electriciteit is zo opgewekt en kan schade aan het electronische circuit toebrengen. Zorg er dan ook voor dat je geaard bent (daar heb je speciale “armbandjes” voor) en dat de stofzuigermond niet de computer aanraakt. Een panty over de stofzuigermond zorgt ervoor dat kleine onderdelen niet per ongeluk in de stofzuigerzak belanden. Beter is nog een speciale spuitbus met perslucht te gebruiken die je rechtop moet gebruiken, anders komt er teveel vocht in de computer.

Verder probeer er voor te zorgen dat de ventilators niet gaan draaien tijdens het schoonmaken. Hou ze vast met je vinger of zet er een potloodje tussen.

* Klik op de dik gedrukte tekst om naar het desbetreffende artikel te gaan.

InternetbegeleidingComputerschoonmakenIn mijn statistieken vond ik een site die naar een van mijn filmpjes linkte. Toen ik ging kijken wat dat voor een site was bleek dat mijn filmpje (hoe voorkom ik dat MSN automatisch opstart) op die site vertoond werd. In hun algemene voorwaarden stond duidelijk aangegeven dat zonder...Internet- en computerzaken voor beginners