Gisterenavond heb ik op het Mondriaan college in Oss een presentatie over Puber en internet gehouden. Je kunt deze presentatie in de vorm van een PowerPoint bestand hier * nog eens nakijken.

Verder kun je de links die ik toen behandeld heb (en nog veel meer) bekijken op mijn linken pagina. Klik links in de menubalk op links.

* Klik op de dik gedrukte tekst om naar het desbetreffende artikel te gaan.

InternetbegeleidingInternetPresentatiegame,pesten,Presentatie,Privacy,puber en internet,Veilig internetGisterenavond heb ik op het Mondriaan college in Oss een presentatie over Puber en internet gehouden. Je kunt deze presentatie in de vorm van een PowerPoint bestand hier * nog eens nakijken. Verder kun je de links die ik toen behandeld heb (en nog veel meer) bekijken op mijn linken...Internet- en computerzaken voor beginners