Morgenavond ga ik weer een presentatie geven over pubers en internet. Dit keer is het het Mondriaan College* hier in Oss.

Het wordt een leuke avond met diverse sprekers. De ouders kunnen een keuze maken uit de thema’s die zij interessant vinden. Een multi-thema inloopavond. Vorig jaar heeft de ouderraad die voor het eerst georganiseerd. Ik zal in ongeveer 3 kwartier de thema’s privacy, profielsites en pesten behandelen. Als er tijd over is ook nog over games, en verslaving.

* Klik op de dik gedrukte tekst om naar het desbetreffende artikel te gaan.

InternetbegeleidingInternetPresentatieSpelletjesgame,gameverslaving,Internet,pesten,Privacy,profielsite,puber,Veilig internetMorgenavond ga ik weer een presentatie geven over pubers en internet. Dit keer is het het Mondriaan College* hier in Oss. Het wordt een leuke avond met diverse sprekers. De ouders kunnen een keuze maken uit de thema's die zij interessant vinden. Een multi-thema inloopavond. Vorig jaar heeft de ouderraad...Internet- en computerzaken voor beginners