Voor een berichtje hier op de weblog was ik op zoek naar manieren om tv te kijken via het internet. Zo kwam ik op de site van Megavideo * terecht, een concurrent van Youtube. Mijn oog werd getrokken door een afbeelding van een filmpje waar ik wel nieuwsgierig van werd.

Goed, ik beken, in het verleden ben ik een fervente sf-aanhangster geweest, en dit is natuurlijk wel heel erg leuk om dan te zien. Eens een keer geen vage ufo’s, geen filmpjes wat je op verschillende manieren zou kunnen uitleggen. Ha, ik vind het geweldig! Kijk maar!

Wat wel vervelend is, dat is de reclame. Op het moment dat ik het filmpje laat afspelen wordt er een nieuw venster geopend (of tabblad) met reclame. Dat werkt verwarrend voor mensen die nog niet zo lang op het internet actief zijn.

* Klik op de dik gedrukte tekst om naar het desbetreffende artikel te gaan.

InternetbegeleidingDiversFunmegavideo,ufo,videofilm,youtubeVoor een berichtje hier op de weblog was ik op zoek naar manieren om tv te kijken via het internet. Zo kwam ik op de site van Megavideo * terecht, een concurrent van Youtube. Mijn oog werd getrokken door een afbeelding van een filmpje waar ik wel nieuwsgierig van...Internet- en computerzaken voor beginners