Een virtuele taart per mail sturen naar iemand die jarig is? Gepersonaliseerde afbeeldingen maken?

Dat kan bijvoorbeeld bij Imagechef* . Ook Letterjames.com. heeft zo’n dienst, maar bij Image chef vind je veel meer. Ik kan het niet nalaten om twee van mijn maaksels te laten zien. De onderste met een citaat die me erg aanspreekt en de bovenste als een aankondiging à la Polyfoon journaal.

Deze flashfilmpjes kun je het beste gebruiken op een website of weblog. Je kunt ze ook via de website van Imagechef versturen per mail, maar dan moet je jezelf wel eerst registreren. (Denk je bij het registreren er wel aan om de vinkjes uit te vinken?)

* Klik op de dik gedrukte tekst om naar het desbetreffende artikel te gaan.

InternetbegeleidingDiversFunInternetafbeeldingen,e-card,Video,web 2.0Een virtuele taart per mail sturen naar iemand die jarig is? Gepersonaliseerde afbeeldingen maken? Dat kan bijvoorbeeld bij Imagechef* . Ook Letterjames.com. heeft zo'n dienst, maar bij Image chef vind je veel meer. Ik kan het niet nalaten om twee van mijn maaksels te laten zien. De onderste met een...Internet- en computerzaken voor beginners