Stel, je hebt een leuk idee, en je wilt daar een website (weblog) mee vullen. Dan zou het ook heel leuk zijn als je hier wat geld mee zou kunnen verdienen. Dat kan door er advertenties op te zetten, bijvoorbeeld Google ads. Net zoals er op deze site gebeurt. Elke keer als iemand op een advertentie klikt, dan krijg jij een paar centen. Dus hoe meer bezoekers en dus klikkers, hoe meer geld jij krijgt. Je hebt echter al gauw enkele duizenden bezoekers per dag nodig wil je er een beetje geld aan verdienen.

Vind je advertenties niets (ik eigenlijk ook niet) en zou je toch wat geld ermee willen verdienen, dan is er nu een nieuwe dienst. Tipit. Het is het zelfde principe als de kunstenaars in een drukke winkelstraat met hun muziekinstrument, mime of kunst. Doen ze het goed, dan gooi je wat geld in hun bakje.

Nu kun je een knop op je website zetten, en als iemand het waardeert wat je doet op je website, kunnen ze erop klikken en daarna bepalen hoeveel fooi ze willen geven.

De dienst is behoorlijk nieuw en het betalen gaat nu alleen nog maar via Paypal en bankoverschrijving. In de toekomst kan dat ook met bijvoorbeeld Ideal.

Hieronder een filmpje met uitleg van de makers.

Ik denk dat ik zo’n knop ook eens ga uitproberen, als het werkt, dan kan ik meteen die Google advertenties van mijn site halen.


Tipit.to Startup Pitch from Alper Çugun on Vimeo.

Fooien geven op internetInternetbegeleidingDiversGeld besparenInternetGeld besparen,geld verdienen,webdienstStel, je hebt een leuk idee, en je wilt daar een website (weblog) mee vullen. Dan zou het ook heel leuk zijn als je hier wat geld mee zou kunnen verdienen. Dat kan door er advertenties op te zetten, bijvoorbeeld Google ads. Net zoals er op deze site gebeurt....Internet- en computerzaken voor beginners