Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik mag graag kijken naar de huisinrichting van andere mensen. Hoe creatief zijn zij? Kun je hun persoonlijkheid zien in het interieur? Zijn er nog leuke ideetjes die ik ook zou kunnen gebruiken?

Om bij de buren binnen te kunnen kijken hoef ik niet eens bij ze op de koffie. Ik kan dat gewoon via het internet (als ze hun huis te koop aan bieden).  Dat kan via Funda * en Jaap. Uren lang gluur plezier…

En dan vond ik nog een site: Brixter. Op deze site kan ik zien hoeveel het huis van de buren waard is. Dit moet je met een korrel zout nemen, maar de gegevens zijn wel gebaseerd op o.a. de woz-waarde.

Ik kan ook zoeken op huurwoningen in mijn omgeving. Helaas kan ik daar niet binnenkijken. Maar wel zoeken op type woning, grootte en huurbedrag. Brabant Wonen is zo’n voorbeeld.Rijkenkaart van Nederland, Quote

En als ik dan toch bezig ben om te zien hoe andere mensen het doen in mijn omgeving, kan ik net zo goed meteen even kijken of er mensen zijn die financieel geslaagd zijn in dit leven.

Kijk, en ook daar helpt het internet mij een handje.

Wil ik weten wie de rijkste (familie) in mijn omgeving is? Dan klik ik op deze landkaart en dan kom ik bij Quote terecht die netjes per regio de rijkste mensen heeft opgezocht. Ik weet nu dus wie de rijkste familie is bij mij in de buurt. En met mij iedereen die op deze site gaat kijken.

Privacy? Tja, dat is met deze sites voor een gedeelte niet te bewaren…

* Klik op de dik gedrukte tekst om naar het desbetreffende artikel te gaan.

InternetbegeleidingBeginnerDiversGeld besparenInternetbinnenkijken,huis,kopen,Privacy,rijk,waarde huisIk weet niet hoe het met jullie zit, maar ik mag graag kijken naar de huisinrichting van andere mensen. Hoe creatief zijn zij? Kun je hun persoonlijkheid zien in het interieur? Zijn er nog leuke ideetjes die ik ook zou kunnen gebruiken? Om bij de buren binnen te kunnen kijken...Internet- en computerzaken voor beginners