Waarom computers of internet? Bekijk deze presentatie! In dit document (geen viewer? Download het hier) zitten aanklikbare links om naar de desbetreffende websites te gaan. Ze openen in een nieuw venster.

En ben je totaal nieuw op het internet, dan moet je dit bericht met videoles zien!

Kun je de filmpjes niet zien? Dan is het mogelijk dat de Flashplayer niet is geïnstalleerd. Klik hier om de Flashplayer te downloaden.

Wil je internetbegeleiding.nl ondersteunen dan stellen we het zeer op prijs dat je ovv website internetbegeleiding wat stort op rekening: 1055.73.612.

InternetbegeleidingNog even dit...Waarom computers of internet? Bekijk deze presentatie! In dit document (geen viewer? Download het hier) zitten aanklikbare links om naar de desbetreffende websites te gaan. Ze openen in een nieuw venster. En ben je totaal nieuw op het internet, dan moet je dit bericht met videoles zien! Kun je de filmpjes...Internet- en computerzaken voor beginners