Demo van de werking van iDeal

Snel een berichtje tussendoor.

Stel ik heb iets leuks gezien in een of andere webwinkel. Ik zou dat graag willen kopen. Maar ik kan alleen maar betalen met een creditcard of Ideal. Hoe werkt dat nu? Is het veilig?

Ideal heeft een demo filmpje, waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe het werkt. Klik maar eens hier * voor de demo.

Addertje onder het gras? Ja, je moet internetbankieren hebben….

* Klik op de dik gedrukte tekst om naar het desbetreffende artikel te gaan.

InternetbegeleidingBeveiligingInternetbetalen op internet,iDeal,internetbankieren,Veilig internetSnel een berichtje tussendoor.Stel ik heb iets leuks gezien in een of andere webwinkel. Ik zou dat graag willen kopen. Maar ik kan alleen maar betalen met een creditcard of Ideal. Hoe werkt dat nu? Is het veilig?Ideal heeft een demo filmpje, waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe...Internet- en computerzaken voor beginners