In deze les wil ik uitleggen hoe het venster van de tekstverwerker Word is opgebouwd.
Verder leg ik uit waar de belangrijke toetsen (spatiebalk, entertoets, backspace en delete) op het toetsenbord zitten die je in deze les gaat gebruiken en hoe ze werken.

Deze video in pdf kun je hier downloaden: tekstverwerken-les-2 *

Naar de volgende les

* Klik op de dik gedrukte tekst om naar het desbetreffende artikel te gaan.

IrmaBeginnerComputerDiversVideoWindowsbackspace,delete,enter toets,spatiebalk,tekstverwerken,toetsenbord,videoles,WordIn deze les wil ik uitleggen hoe het venster van de tekstverwerker Word is opgebouwd. Verder leg ik uit waar de belangrijke toetsen (spatiebalk, entertoets, backspace en delete) op het toetsenbord zitten die je in deze les gaat gebruiken en hoe ze werken.Deze video in pdf kun je hier downloaden:...Internet- en computerzaken voor beginners