Stel je hebt een aantal foto’s gemaakt tijdens een uitje. Uit je digitale camera komen foto’s met weinig exotische namen, en je weet als je die namen ziet helemaal niet meer welke foto’s het zijn. Als je ze nu eens zou kunnen hernoemen. Bijvoorbeeld een datum, of de naam van een uitje. En dan als het even kan niet een voor een, maar allemaal tegelijk.
Dat kan. Hieronder wordt in de videoles uitgelegd hoe je dat moet doen. Een tip vooraf: zet eerst je foto’s bij elkaar in een map.


IrmaBeginnerFotografieTips en trucsVideoWindowsfoto,hernoemen,videolesStel je hebt een aantal foto's gemaakt tijdens een uitje. Uit je digitale camera komen foto's met weinig exotische namen, en je weet als je die namen ziet helemaal niet meer welke foto's het zijn. Als je ze nu eens zou kunnen hernoemen. Bijvoorbeeld een datum, of de naam...Internet- en computerzaken voor beginners