Als je regelmatig over het net surft, kom je een heleboel interessante websites tegen. Deze bewaar je dan meestal bij je favorieten of bookmarks in de browser. Je kunt ze dan echter alleen raadplegen via de computer waarop je die hebt opgeslagen. Wil je echter ook via andere computers beschikking hebben tot je favorieten kun je ze onine op het internet plaatsen.
Hieronder vind je een (populaire) videofilm (gemaakt door Lee Lefever) met uitleg over social bookmarking (want dat is del.icio.us).

En hieronder zie je een handleiding, gemaakt door Karel Schiepers, wat del.icio.us is en hoe dat het werkt.


IrmaDiversInternetPresentatieVideodelicious,favorieten,handleiding,videolesAls je regelmatig over het net surft, kom je een heleboel interessante websites tegen. Deze bewaar je dan meestal bij je favorieten of bookmarks in de browser. Je kunt ze dan echter alleen raadplegen via de computer waarop je die hebt opgeslagen. Wil je echter ook via andere computers...Internet- en computerzaken voor beginners