Om snel in uw Excel-werkblad een lijst met maandnamen in te voeren, typt u in de eerste cel januari. Vervolgens selecteert u deze cel en plaatst u de muis op de vulgreep rechtsonder in de cel. De muisaanwijzer zal dan in een plus veranderen. Klik en sleep vervolgens de cursor naar beneden (of naar rechts) en de overige cellen worden automatisch gevuld met de maandnamen februari, maart enzovoort. Klik hieronder om te zien hoe u een en ander in Excel in zijn werk gaat.

IrmaExcelMicrosoft OfficeSoftwareTips en trucsVideoExcel,maanden,videolesOm snel in uw Excel-werkblad een lijst met maandnamen in te voeren, typt u in de eerste cel januari. Vervolgens selecteert u deze cel en plaatst u de muis op de vulgreep rechtsonder in de cel. De muisaanwijzer zal dan in een plus veranderen. Klik en sleep vervolgens de...Internet- en computerzaken voor beginners