Stel je hebt een werkblad waarin de verkoopresultaten van een bepaalde periode per vestiging of regio van je bedrijf worden getotaliseerd. Door gebruik te maken van de opmaakfunctie Voorwaardelijke opmaak kun je in één oogopslag zien hoe het met de cijfers van de diverse vestigingen is gesteld. Als het resultaat onder de maat is zijn de cijfers rood gekleurd, oranje als het resultaat redelijk is en groen als het resultaat goed is. In bijgaande video-instructie kun je zien hoe dat in zijn werk gaat.

IrmaExcelMicrosoft OfficeSoftwareTips en trucsVideoExcel,videoles,voorwaardelijke opmaakStel je hebt een werkblad waarin de verkoopresultaten van een bepaalde periode per vestiging of regio van je bedrijf worden getotaliseerd. Door gebruik te maken van de opmaakfunctie Voorwaardelijke opmaak kun je in één oogopslag zien hoe het met de cijfers van de diverse vestigingen is gesteld. Als het...Internet- en computerzaken voor beginners