In de vorige twee lessen hebben we de basis begrippen geleerd binnen het gratis screencast programma Wink. Nu gaan we het persoonlijker maken en een eigen preloader en controlbar maken.

Dit gaan we doen met het (wederom) gratis programma Photofiltre.

De Nederlandstalige Photofiltre (van oorsprong Frans) kun je hier downloaden.

Wil je meer Photofiltre lessen volgen dan is de site van Oudje daar zeer geschikt voor.

Een preloader maken in Photofiltre
Een preloader is een tijdschuif die aangeeft hoe ver het laden van de film gevorderd is. Deze zit standaard bij Wink, maar je kunt er ook zelf een maken. In onderstaande screencast leg ik uit hoe je dat kunt doen.

Door naar de volgende les.

IrmaPhotoFiltreScreencastSoftwareVideoPhotoFiltre,preloader,Screencast,videoles,WinkIn de vorige twee lessen hebben we de basis begrippen geleerd binnen het gratis screencast programma Wink. Nu gaan we het persoonlijker maken en een eigen preloader en controlbar maken. Dit gaan we doen met het (wederom) gratis programma Photofiltre. De Nederlandstalige Photofiltre (van oorsprong Frans) kun je hier downloaden. Wil je...Internet- en computerzaken voor beginners