Een achtergrond frame voor Wink maken met Photofiltre

In de volgende screencast laat ik zien hoe je een achtergrond frame zou kunnen maken in Photofiltre voor Wink.

Na het volgen van deze les kun je je eigen creativiteit gebruiken om een unieke achtergrond te maken.

Klik hier om de les in een pop-up venster te volgen.

De laatste les behandeld het interactief maken van een screencast.

IrmaPhotoFiltreScreencastSoftwareWinkPhotoFiltre,Screencast,videoles,WinkEen achtergrond frame voor Wink maken met Photofiltre In de volgende screencast laat ik zien hoe je een achtergrond frame zou kunnen maken in Photofiltre voor Wink. Na het volgen van deze les kun je je eigen creativiteit gebruiken om een unieke achtergrond te maken. Klik hier om de les in een...Internet- en computerzaken voor beginners