Het interactief maken van een screencast.
Een screencast kun je ook interactief maken. Dat wil zeggen dat de kijker zelf (voorafbepaalde) handelingen in de screencast moet uitvoeren om verder te kunnen. Het voordeel hiervan is dat de gevolgde stof beter blijft hangen. ’t is wel meer werk.

In Wink echter, kan alleen het aanklikken op een vooraf bepaalde stukje van de screencast ingesteld worden. Er is dus een beperkte maten van interactiviteit.

Hoe je dit binnen Wink kunt realiseren, zie je in de screencast hieronder.

Maak een videoles interactief

Dit was de laatste les in een serie van 7 over het maken van een screencast.

IrmaScreencastSoftwareWinkinteractief,Screencast,videoles,WinkHet interactief maken van een screencast. Een screencast kun je ook interactief maken. Dat wil zeggen dat de kijker zelf (voorafbepaalde) handelingen in de screencast moet uitvoeren om verder te kunnen. Het voordeel hiervan is dat de gevolgde stof beter blijft hangen. 't is wel meer werk. In Wink echter,...Internet- en computerzaken voor beginners