Af en toe is het knap lastig om met iemand een afspraak te maken. Volle agenda’s zorgen ervoor dat een gezamenlijk gaatje bijna niet te vinden is. Het vergt heel wat heen en weer gebel/gemail voordat een afspraak rond is.

Makkelijker is het als je iedereen met wie je een afspraak wilt in je agenda kan laten kijken zodat zij kunnen bekijken wanneer jij een gaatje hebt.

Google agenda zorgt daarvoor. Hieronder een uitleg van Walhak.com

IrmaDiversGoogleInternetVideoagenda,delen,Google,videolesAf en toe is het knap lastig om met iemand een afspraak te maken. Volle agenda's zorgen ervoor dat een gezamenlijk gaatje bijna niet te vinden is. Het vergt heel wat heen en weer gebel/gemail voordat een afspraak rond is. Makkelijker is het als je iedereen met wie je een...Internet- en computerzaken voor beginners