Er zijn steeds meer mogelijkheden om muziek te maken op het internet.

karaokepartyZo heb ik een aantal weken geleden mijn dochter gewezen op een karaoke site, waarna ze niet meer uitgezongen raakte. Een grote hit hier.

Hou je meer van drummen of gitaarspelen, dan kun je via het toetsenbord met liedjes meespelen.
jamlegend
Deze site heet Jamlegend, helaas engelstalig, maar redelijk eenvoudig in werking. Je hebt verschillende niveau’s en door op de juiste toets te klikken (3 toetsen voor het drummen, vijf voor gitaar) kun je punten binnenhalen.  Karaoke drummen en gitaar spelen dus.

IrmaFunInternetMuziekSpelletjesdrummen,gitaar,karaoke,Muziek,onlineEr zijn steeds meer mogelijkheden om muziek te maken op het internet. Zo heb ik een aantal weken geleden mijn dochter gewezen op een karaoke site, waarna ze niet meer uitgezongen raakte. Een grote hit hier. Hou je meer van drummen of gitaarspelen, dan kun je via het toetsenbord met liedjes...Internet- en computerzaken voor beginners