WordPress is een populair cms (content management system) om een weblog bij te houden. Je kunt online bij WordPress een weblog bijhouden, maar ook zelf eentje op je website plaatsen.

Achter de schermen heeft WordPress het een en ander veranderd waardoor het uiterlijk van het Dashboard behoorlijk is veranderd.

Omdat er nog geen screencasts in het Nederlands zijn over WordPress 2.7 (de versie die je op je eigen domein plaatst), heb ik deze gemaakt voor computerbegeleiding.nl die weblogs te koop aanbiedt gebaseerd op WordPress en zeer betaalbaar.

Het voordeel van een weblog boven een website is dat er meerdere mensen aan de weblog kunnen werken zònder kennis van html. WordPress is zeer gebruikersvriendelijk en in het Nederlands.

Hieronder het eerste deel, Inloggen:

IrmaInternetSoftwareWordPressinloggen,Screencast,videoles,wordpress 2.7WordPress is een populair cms (content management system) om een weblog bij te houden. Je kunt online bij WordPress een weblog bijhouden, maar ook zelf eentje op je website plaatsen. Achter de schermen heeft WordPress het een en ander veranderd waardoor het uiterlijk van het Dashboard behoorlijk is veranderd. Omdat er...Internet- en computerzaken voor beginners