Omdat ik de komende twee weken weer presentaties geef hoe je je computer kunt onderhouden, leek het me handig om wat ondersteunende videolessen online te zetten.

Omdat ik zelf graag werk met AVG (een gratis anti-virus en anti-spyware scanner), zet ik een aantal videolessen online hoe je deze virus scanner kunt downloaden, installeren en instellen.

Hieronder deel 1: Het downloaden van AVG


Via deze link kun je AVG meteen downloaden. En via deze link ga je naar Download.com.

Klik verder voor les 2, en les 3

IrmaBeginnerBeveiligingComputerOnderhoudPresentatieSoftwareVeilig internetVideoAvg,downloaden,les 1,videoles,virusscannerOmdat ik de komende twee weken weer presentaties geef hoe je je computer kunt onderhouden, leek het me handig om wat ondersteunende videolessen online te zetten.Omdat ik zelf graag werk met AVG (een gratis anti-virus en anti-spyware scanner), zet ik een aantal videolessen online hoe je deze virus scanner...Internet- en computerzaken voor beginners