De berichtengeschiedenis is een soort logboek. Hierin worden alle gesprekken vastgelegd.
Dit is vooral belangrijk bij kinderen.
Bij pesterijen heb je dan bewijs wat er is gebeurd.

Hou wel rekening ermee dat ook kinderen recht op privacy hebben en maak een afspraak dat je alleen erin kijkt als het kind beschuldigd wordt van pesten of gepest wordt.

IrmaBeginnerFunMsnSoftwareVideoberichtengeschiedenis,chatten,live messenger,Msn,videolesDe berichtengeschiedenis is een soort logboek. Hierin worden alle gesprekken vastgelegd. Dit is vooral belangrijk bij kinderen. Bij pesterijen heb je dan bewijs wat er is gebeurd. Hou wel rekening ermee dat ook kinderen recht op privacy hebben en maak een afspraak dat je alleen erin kijkt als het kind beschuldigd wordt...Internet- en computerzaken voor beginners