Via Google Maps kun je de hele wereld in kaart en foto bekijken. Je kunt routes plannen, hotels zoeken, vakantieplaatsen bekijken vanuit de lucht.

Het principe is hetzelfde als Google Earth, alleen Google Maps staat op het internet.

Hieronder een filmpje waarin wordt uitgelegd hoe Google Maps werkt.

Routebeschrijvingen op Google Maps

Of bedrijven zoeken via Google Maps:

IrmaBeginnerGoogleInternetVideoGoogle,Google Maps,videolesVia Google Maps kun je de hele wereld in kaart en foto bekijken. Je kunt routes plannen, hotels zoeken, vakantieplaatsen bekijken vanuit de lucht. Het principe is hetzelfde als Google Earth, alleen Google Maps staat op het internet. Hieronder een filmpje waarin wordt uitgelegd hoe Google Maps werkt. Routebeschrijvingen op Google Maps Of...Internet- en computerzaken voor beginners