Met behulp van Hulp op afstand kun je de computer van iemand anders overnemen.

Ik gebruik het regelmatig om de computer van mijn moeder over te nemen zodat ik noodzakelijk onderhoud kan plegen. Hoef ik geen honderd kilometer te reizen!

Ook kan ik zo meekijken naar de handelingen die zij doet zodat ik weet waar het fout gaat.

Je kunt op verschillende manieren de computer van iemand anders over nemen, maar een van de handigste manieren is de optie Hulp op afstand van Live Messenger.

Hoe je dat moet doen, zie je in het onderstaand filmpje.

IrmaBeginnerComputerMsnSoftwareVideochatten,hulp op afstand,live messenger,Msn,videolesMet behulp van Hulp op afstand kun je de computer van iemand anders overnemen. Ik gebruik het regelmatig om de computer van mijn moeder over te nemen zodat ik noodzakelijk onderhoud kan plegen. Hoef ik geen honderd kilometer te reizen! Ook kan ik zo meekijken naar de handelingen die zij doet...Internet- en computerzaken voor beginners