Handig natuurlijk, zo’n berichtengeschiedenis bij MSN Live Messenger, maar niet zo makkelijk om dit zo een, twee, drie uit te printen.
Maar dat moet je natuurlijk wel kunnen als je bewijsmateriaal wilt overleggen omdat je kind gepest wordt, bijvoorbeeld.
In deze videoles leg ik uit hoe je op twee manieren de berichtengeschiedenis kunt bekijken èn hoe je het kunt uitprinten.

IrmaFunMsnSoftwareVideoberichtengeschiedenis,chatten,live messenger,printen,videolesHandig natuurlijk, zo'n berichtengeschiedenis bij MSN Live Messenger, maar niet zo makkelijk om dit zo een, twee, drie uit te printen. Maar dat moet je natuurlijk wel kunnen als je bewijsmateriaal wilt overleggen omdat je kind gepest wordt, bijvoorbeeld. In deze videoles leg ik uit hoe je op twee manieren de...Internet- en computerzaken voor beginners