Je kunt een foto (of afbeelding) op verschillende manieren verkleinen.

Ik behandel hier hoe je het met behulp van het gratis programma PhotoFiltre (downloadlink) kunt doen.

Let er wel op dat je werkt met een kopie!

Dus stel je origineel veilig, want het zou zonde zijn als je grote mooie foto van een uniek moment zou worden overschreven door een kleiner exemplaar.

IrmaFotografiePhotoFiltreSoftwareTips en trucsVideoafbeelding,foto bewerken,PhotoFiltre,verkleinenJe kunt een foto (of afbeelding) op verschillende manieren verkleinen. Ik behandel hier hoe je het met behulp van het gratis programma PhotoFiltre (downloadlink) kunt doen. Let er wel op dat je werkt met een kopie! Dus stel je origineel veilig, want het zou zonde zijn als je grote mooie foto van...Internet- en computerzaken voor beginners