Gratiscursus.be is een expert in het uitleggen van Excel met behulp van screencasts.

In deze videoles legt GratisCursus uit hoe de onderdelen heten van het Excel venster.
Er is een verschil met de voorgaande versies van Excel: Het Lint. Ook dat wordt hier uitgelegd.

Venster Excel 2007
Venster Excel 2007

Verder heeft GratisCursus een oefening gemaakt waarmee je kunt kijken of je de stof hebt gesnapt.

IrmaExcelMicrosoft OfficeSoftwareVideoExcel,Excel 2007,het lint,uitleg,videolesGratiscursus.be is een expert in het uitleggen van Excel met behulp van screencasts.In deze videoles legt GratisCursus uit hoe de onderdelen heten van het Excel venster. Er is een verschil met de voorgaande versies van Excel: Het Lint. Ook dat wordt hier uitgelegd.Verder heeft GratisCursus een oefening gemaakt waarmee...Internet- en computerzaken voor beginners