Gratiscursus.be is een expert in het uitleggen van Excel met behulp van screencasts.

Hieronder een eerste uitleg wat Excel is en hoe dat het globaal werkt.

Onderstaande tekst en film zijn van de website overgenomen.

Voor diegenen onder jullie die nog nooit met Excel hebben gewerkt, Excel is een spreadsheetprogramma waarmee we gegevens kunnen berekenen, vergelijken, ordenen en presenteren. Je kunt Excel starten door te klikken op de knop Start, links onderaan in de taakbalk, wijs naar programma’s en dubbelklik op Microsoft Excel 2007.

IrmaExcelMicrosoft OfficeSoftwareVideoExcel,Excel 2007,uitleg,videolesGratiscursus.be is een expert in het uitleggen van Excel met behulp van screencasts. Hieronder een eerste uitleg wat Excel is en hoe dat het globaal werkt. Onderstaande tekst en film zijn van de website overgenomen. Voor diegenen onder jullie die nog nooit met Excel hebben gewerkt, Excel is een spreadsheetprogramma waarmee we...Internet- en computerzaken voor beginners