De meeste gebruikers zijn uiteraard zeer tevreden over het Leesvenster in Outlook 2003. Deze functie toont een venster rechts van of onder het Postvak IN. In dit Leesvenster lees je direct de inhoud van het geselecteerde e-mailbericht. Bij het opstarten van Outlook is dat het eerste bericht.

Dit gedrag is wellicht niet gewenst als het eerste bericht in het Postvak IN een virus bevat dat direct geactiveerd kan worden. Wellicht zijn er andere redenen om Outlook op te starten zonder Leesvenster. Of in het geval van een eerdere Outlook-versie: het Voorbeeldvenster, dat een soortgelijke functie heeft. Het is mogelijk om Outlook zonder Voorbeeldweergave of Leesvenster op te starten door gebruik te maken van een bijzondere startoptie. Bekijk in bijgaande instructievideo hoe een en ander in zijn werk gaat.

IrmaMicrosoft OfficeSoftwareVeilig internetVideooutlook,videoles,voorbeeldvensterDe meeste gebruikers zijn uiteraard zeer tevreden over het Leesvenster in Outlook 2003. Deze functie toont een venster rechts van of onder het Postvak IN. In dit Leesvenster lees je direct de inhoud van het geselecteerde e-mailbericht. Bij het opstarten van Outlook is dat het eerste bericht.Dit gedrag is...Internet- en computerzaken voor beginners