Stel je werkt op een afdeling personeelszaken en krijgt af en toe e-mailberichten die strikt persoonlijk zijn. Je kunt natuurlijk die e-mailberichten afdrukken en opbergen in het dossier van het desbetreffende personeelslid. Maar als je het oorspronkelijke e-mailbericht ook wilt bewaren, maar om privacy-redenen niet in je Postvak IN wilt laten staan, dan kun je het e-mailbericht op een andere plek op je harde schijf opslaan of eventueel op een losse diskette of USB-key zetten. In bijgaande instructievideo kun je zien hoe dat in zijn werk gaat.

IrmaMicrosoft OfficeSoftwareTips en trucsVideooutlook,vertrouwelijk,videolesStel je werkt op een afdeling personeelszaken en krijgt af en toe e-mailberichten die strikt persoonlijk zijn. Je kunt natuurlijk die e-mailberichten afdrukken en opbergen in het dossier van het desbetreffende personeelslid. Maar als je het oorspronkelijke e-mailbericht ook wilt bewaren, maar om privacy-redenen niet in je Postvak IN...Internet- en computerzaken voor beginners