Voor het schrijven van de meeste e-mailberichten voldoet Outlook uitstekend. Echter, soms is het handiger om Word in plaats van Outlook te gebruiken voor het schrijven van gecompliceerde e-mailberichten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het gebruik van veel tabellen en dergelijke. Je hoeft echter Word niet apart te starten, maar kunt dat eenvoudig vanuit Outlook doen. In bijgaande instructievideo kun je zien hoe dat in zijn werk gaat.

IrmaMicrosoft OfficeSoftwareTips en trucsVideoWordE-mail,outlook,WordVoor het schrijven van de meeste e-mailberichten voldoet Outlook uitstekend. Echter, soms is het handiger om Word in plaats van Outlook te gebruiken voor het schrijven van gecompliceerde e-mailberichten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het gebruik van veel tabellen en dergelijke. Je hoeft echter Word niet apart te starten, maar...Internet- en computerzaken voor beginners