Vanaf Windows ME is het mogelijk om je computer terug te zetten in een toestand zoals hij zich bevond op een bepaalde datum. Dit kan interessant zijn als je computer bijvoorbeeld vreemd doet na installatie van een bepaald programma of bij een virusbesmetting.

Patrick Keysabyl van Triangel vzw * uit Belgie, heeft een aantal videolessen gemaakt. Deze videoles wil ik jullie niet onthouden. Hierin vertelt hij hoe je het Herstelpunt binnen Windows kunt maken en terugzetten. Let wel op: het Windows herstelpunt moet wel aanstaan. Sommige programma’s, of virussen willen het herstelpunt ook wel eens uitschakelen.

* Klik op de dik gedrukte tekst om naar het desbetreffende website te gaan.

IrmaBeveiligingWindowsBeveiliging,herstelpunt,problemen,systeemherstel,videoles,WindowsVanaf Windows ME is het mogelijk om je computer terug te zetten in een toestand zoals hij zich bevond op een bepaalde datum. Dit kan interessant zijn als je computer bijvoorbeeld vreemd doet na installatie van een bepaald programma of bij een virusbesmetting.Patrick Keysabyl van Triangel vzw * uit...Internet- en computerzaken voor beginners