Een firewall is een soort bewaker die ongewenst verkeer van en naar je computer tegenhoudt.

Hoe kan je je computer en je netwerk beveiligen met een firewall en hoe stel je die in? Dit filmpje legt je uit wat een firewall precies is en waar je deze best in je netwerk plaatst voor een optimale bescherming.

Wat is een firewall en hoe stel je die in?Animated Explanations

Nu heb ik al eens eerder berichten geschreven gewijdt aan de Firewall. In dit artikel als onderdeel van een bericht over virussen.

En in dit bericht heb ik een videoles gemaakt over hoe je binnen Windows XP een firewall kunt instellen.

En als laatste een bericht waarin in een videoles wordt uitgelegd hoe je een extra firewall kunt installeren.

IrmaBeveiligingComputerVeilig internetWindowsfirewall,Veilig internet,videolesEen firewall is een soort bewaker die ongewenst verkeer van en naar je computer tegenhoudt.Hoe kan je je computer en je netwerk beveiligen met een firewall en hoe stel je die in? Dit filmpje legt je uit wat een firewall precies is en waar je deze best in je...Internet- en computerzaken voor beginners