Ik heb al eens eerder artikeltjes over veilige wachtwoorden geschreven.

Maar deze video die ik op AnimatedExplanations vond, wil ik je niet onthouden.

Een veilig wachtwoord bestaat uit:

  • Ongeveer 8-15 karakters
  • Letters worden afgewisseld met leestekens en cijfers
  • Vreemd hoofdlettergebruik
  • Alleen herkenbaar voor jou

Wil je nog meer informatie over veilige wachtwoorden? Kijk dan eens naar de visie van Sprout.

En hier nog een leuk filmpje over wachtwoorden.

IrmaBeginnerBeveiligingComputerInternetVideoVeilig internet,wachtwoordIk heb al eens eerder artikeltjes over veilige wachtwoorden geschreven. Maar deze video die ik op AnimatedExplanations vond, wil ik je niet onthouden. Een veilig wachtwoord bestaat uit: Ongeveer 8-15 karakters Letters worden afgewisseld met leestekens en cijfers Vreemd hoofdlettergebruik Alleen herkenbaar voor jou Wil je nog meer informatie over veilige wachtwoorden?...Internet- en computerzaken voor beginners