Ik zou graag een slideshow willen maken van foto’s die ik mooi vind. Deze slideshow zou ik graag op mijn Hyves pagina willen hebben of op mijn website of weblog.
Hoe moet ik dat doen?

Hieronder geef ik een voorbeeld hoe je op zoek kunt gaan naar je favoriete foto’s op Flickr, en hoe je de naam van de Flickr gebruiker kunt selecteren en kopiëren. Deze heb je nodig voor de volgende les waarin we bij Slide.com een diashow gaan maken van deze foto’s.

Klik rechtsonder in de video om de video beeldvullend te zien.

IrmaFotografieInternetPresentatieSociale netwerkendiashow,flickr,Fotografie,Hyves,Presentatie,slideshow,videoles,weblogIk zou graag een slideshow willen maken van foto's die ik mooi vind. Deze slideshow zou ik graag op mijn Hyves pagina willen hebben of op mijn website of weblog. Hoe moet ik dat doen?Hieronder geef ik een voorbeeld hoe je op zoek kunt gaan naar je favoriete foto's op...Internet- en computerzaken voor beginners