Via de website Animated Explanations zag ik een aantal top screencasts over diverse onderwerpen. Deze vlaams sprekende mensen hebben een leuk aantal videolessen over diverse onderwerpen bijeengebracht.

Ook hebben zij de mogelijkheid aangeboden om de filmpjes op je eigen website neer te zetten.

Hier onder de eerste over de opmaak van cellen gerelateerd aan de inhoud van de cel. Er is vanuit gegaan dat je met Excel 2007 werkt.


Voorwaardelijke opmaak in Excel 2007Animated Explanations

https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2012/02/Excel-icon.png?fit=256%2C256&ssl=1https://i0.wp.com/www.internetbegeleiding.nl/wp-content/uploads/2012/02/Excel-icon.png?resize=150%2C150&ssl=1IrmaExcelMicrosoft OfficeSoftwareExcel 2007,Microsoft Office,videolesVia de website Animated Explanations zag ik een aantal top screencasts over diverse onderwerpen. Deze vlaams sprekende mensen hebben een leuk aantal videolessen over diverse onderwerpen bijeengebracht. Ook hebben zij de mogelijkheid aangeboden om de filmpjes op je eigen website neer te zetten. Hier onder de eerste over de opmaak van...Internet- en computerzaken voor beginners