Als je nog nooit achter een computer hebt gezeten, heb je ook nog nooit met een muis gewerkt.
Dit is niet zo eenvoudig als het lijkt. Je hand-oog coördinatie is misschien niet op computer en muisgebruik ingesteld.

Je kunt in het filmpje van Microsoft hieronder zien hoe je met een muis kunt werken. Er wordt meteen uitgelegd hoe je een woord of tekst kunt selecteren en hoe je gebruik maakt van de diverse knoppen op de muis.

Het kan zijn dat het wat langer duurt voordat het filmpje is geladen.

Wil je het filmpje opnieuw bekijken druk dan op de F5 toets (functietoets) om de pagina te verversen.

IrmaBeginnerComputerVideoBeginner,muis,muisknop,rechter muisknop,selecteren,videoles,wieltjeAls je nog nooit achter een computer hebt gezeten, heb je ook nog nooit met een muis gewerkt. Dit is niet zo eenvoudig als het lijkt. Je hand-oog coördinatie is misschien niet op computer en muisgebruik ingesteld.Je kunt in het filmpje van Microsoft hieronder zien hoe je met een muis...Internet- en computerzaken voor beginners