De toekomst van het internet wordt steeds duidelijker. We kunnen overal op het internet. En het mobieltje gaat er een hele belangrijke rol in spelen.

Dit blijkt o.a. ook uit de nieuwste vinding uit het laboratorium van Google.
Google heeft een eigen besturingssysteem uitgebracht voor de mobieltjes. Op basis van dit besturingssysteem worden er allerlei leuke programmaatjes (apps) voor geschreven.

Het laatste programma hiervoor geschreven heet de Google Shopper.

Richt je camera op een product (in de winkel bijv.) en Google shopper zal er op internet de bijbehorende informatie opzoeken. Of je nu de barcode van het product pakt of alleen de verpakking, Google zal voor je kijken waar je dit product kunt kopen en hoe duur het is.

Hieronder kun je zien hoe het werkt. Helaas wel engelstalig, maar de beelden spreken wel voor zich dacht ik zo.

IrmaDiversGoogleInternetGoogle,Google Shopper,mobiel,prijs vergelijken,product vergelijkenDe toekomst van het internet wordt steeds duidelijker. We kunnen overal op het internet. En het mobieltje gaat er een hele belangrijke rol in spelen. Dit blijkt o.a. ook uit de nieuwste vinding uit het laboratorium van Google. Google heeft een eigen besturingssysteem uitgebracht voor de mobieltjes. Op basis van dit...Internet- en computerzaken voor beginners