Internet Explorer heeft standaard als startpagina: nl.msn.com
En afhankelijk van de leverancier, wordt er een extra startpagina erbij gezet van de leverancier.

Wat een aantal mensen niet weet, is dat je deze startpagina kunt vervangen door je eigen favoriete pagina.
Bijvoorbeeld: www.startpagina.nl.
Of zoals in onderstaand voorbeeld: www.internetbegeleiding.nl

In onderstaand filmpje leg ik uit hoe je een of meerdere startpagina’s kunt vastzetten bij Internet Explorer.

IrmaBeginnerInternetSoftwareTips en trucsVideobrowser,Internet Explorer,Startpagina,surfen,tabbladInternet Explorer heeft standaard als startpagina: nl.msn.com En afhankelijk van de leverancier, wordt er een extra startpagina erbij gezet van de leverancier.Wat een aantal mensen niet weet, is dat je deze startpagina kunt vervangen door je eigen favoriete pagina. Bijvoorbeeld: www.startpagina.nl. Of zoals in onderstaand voorbeeld: www.internetbegeleiding.nlIn onderstaand filmpje leg ik uit...Internet- en computerzaken voor beginners