Zo af en toe krijg ik van een cursist de vraag hoe ze een eigen website kan maken.
En natuurlijk het liefst zo makkelijk mogelijk.
Nu zijn daar heel veel mogelijkheden voor.

Weblog

Tegenwoordig worden er voornamelijk weblogs gemaakt. Dat zijn een soort dagboeken op het internet.
Een weblog kenmerkt zich doordat er op de voorpagina regelmatig een nieuw bericht verschijnt en dat de oudere berichten naar onderen verschuiven.
Er zijn verschillende mogelijkheden om een weblog te maken. Je hebt ook verschillende aanbieders. Echter de meest gebruikte is toch wel de weblog via de profielenwebsite Hyves (in Nederland). Echter Blogger is ook een bekende online blogsite, waar je je eigen weblog kunt maken.

Blogger is Nederlandstalig en wordt veel gebruikt.

Om met Blogger aan de slag te kunnen, zul je eerst een Google account nodig hebben. Uitleg over hoe je een Google account aan kunt maken vind je in dit bericht waar twee videofilmpjes staan.

IrmaGoogleInternetPresentatieVideoblogger,handleiding,website makenZo af en toe krijg ik van een cursist de vraag hoe ze een eigen website kan maken. En natuurlijk het liefst zo makkelijk mogelijk. Nu zijn daar heel veel mogelijkheden voor. Weblog Tegenwoordig worden er voornamelijk weblogs gemaakt. Dat zijn een soort dagboeken op het internet. Een weblog kenmerkt zich doordat er op...Internet- en computerzaken voor beginners