Klik voor grotere afbeelding
Usb stick varianten
Een usb stick wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt ipv dvd’s of cd’s. De voordelen zijn dan ook talrijk.
Terwijl je dvd’s en cd’s heel voorzichtig moet behandelen, regelmatig moet controleren, kun je een usb stick gerust een keertje laten vallen. Ik heb zelfs ooit eentje per ongeluk meegewassen in de wasmachine! (Waren maar twee bestanden weggewassen…)

Een usb stick kun je vergelijken met een mini harde schijf, maar dan zonder bewegende onderdelen. Het nadeel is dan ook, dan je een usb stick makkelijk kwijt kunt raken.

In het filmpje (van Kanaal50.be) hieronder zie je hoe je een usb stick kunt gebruiken.

Waar worden geheugenkaarten in gebruikt?
Waar worden geheugenkaarten in gebruikt?
Geheugenkaarten hebben voor een kleine revolutie in de digitale wereld gezorgd. Je vindt ze nu in allerlei soorten digitale apparaten.
Ik vond een berichtje op een blog van Conrad (winkel) met een goede uitleg over de soorten geheugenkaarten en waar je op moet letten als je een wilt aanschaffen.

Diverse soorten geheugenkaarten
Diverse soorten geheugenkaarten
IrmaBeginnerComputerDiversflashdrive,geheugenkaart,usb,usbstickEen usb stick wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt ipv dvd's of cd's. De voordelen zijn dan ook talrijk. Terwijl je dvd's en cd's heel voorzichtig moet behandelen, regelmatig moet controleren, kun je een usb stick gerust een keertje laten vallen. Ik heb zelfs ooit eentje per ongeluk meegewassen in de...Internet- en computerzaken voor beginners