Als je veel berichten binnen krijgt bij het mail programma Gmail, dan is het wat lastig om meteen de belangrijkste berichten er tussen uit te pikken.
GMail heeft nu een nieuwe mogelijkheid waarmee het programma zelf gaat bepalen welke berichten belangrijk zijn en welke niet.

Bekijk het onderstaande filmpje maar eens voor meer uitleg.

(klik op de titel om het hele bericht te lezen)

IrmaE-mailGoogleInternetTips en trucsbericht,Gmail,Google,postvak inAls je veel berichten binnen krijgt bij het mail programma Gmail, dan is het wat lastig om meteen de belangrijkste berichten er tussen uit te pikken. GMail heeft nu een nieuwe mogelijkheid waarmee het programma zelf gaat bepalen welke berichten belangrijk zijn en welke niet. Bekijk het onderstaande filmpje maar eens...Internet- en computerzaken voor beginners