Uitzendingen via omroep Max

Via omroep Max is er een serie afleveringen uitgezonden met als titel Iedereen kan Internetten.
Dit is gedaan om de laatste digibeten (toch nog altijd meer dan een miljoen Nederlanders) over de drempel te helpen.
In 2009 en in 2010 zijn deze afleveringen uitgezonden.

De komende dagen zal ik hier een aantal berichten besteden aan deze afleveringen.
Wil je meer weten, kijk dan ook eens op de website die speciaal voor beginnende internetters is ingericht.

Deze website wordt ook regelmatig vernoemd in de video.
De video wordt afgespeeld met behulp van Microsoft Silverlight.
Krijg je het filmpje niet te zien, dan kun je het programma Silverlight hier (laten) installeren.

Je kunt deze aflevering beeldschermvullend bekijken door rechtsonder in het filmpje te klikken op de 4 pijltjes die ieder naar een hoek wijzen. Je ziet die pijltjes tevoorschijn komen op het moment dat je er met de muis over heen gaat.
Wil je weer terug naar het normale formaat, klik dan weer met je muis rechtsonder op de 4 pijltjes die naar binnen wijzen, of druk op de Esc toets van het toetsenbord, die linksboven zit.

De eerste stappen met Erica en Arend

Erica Terpstra en Arend Langenberg laten onder leiding van Karel van de Graaf zien hoe leuk het internet kan zijn. Door een aantal opdrachten uit te voeren, helpen zij je met de eerste stappen op het internet. Deze thema-avond is een gezamenlijke uitzending van de NTR en Omroep MAX. Presentatie: Karel van de Graaf. Deze aflevering duurt 50 minuten.

Lees morgen verder….

InternetbegeleidingBeginnerBeveiligingComputerDiversFotografieFunGoogleInternetPrivacySociale netwerkenSpelletjesVeilig internetVideoBeginner,digibeet,Fotografie,Internet,kopen,Spelletjes,veiligheid,zoekenUitzendingen via omroep Max Via omroep Max is er een serie afleveringen uitgezonden met als titel Iedereen kan Internetten. Dit is gedaan om de laatste digibeten (toch nog altijd meer dan een miljoen Nederlanders) over de drempel te helpen. In 2009 en in 2010 zijn deze afleveringen uitgezonden. De komende dagen zal ik...Internet- en computerzaken voor beginners