Na het mooie weer van gisteren heb ik de lente in mijn bol.

Hup, naar buiten!

Genieten van de natuur, vogeltjes….

Jammer dat ik niet kan zien of er al eieren gelegd zijn. Of toch wel?

Dan maar weer achter de computer naar de website van Beleef de lente.De website van Beleef de lente, je ziet hier de Oehoe

Hier kun je via een webcam kijken in de nestkastjes van de volgende vogels: Steenuil, Oehoe, ooievaar, boerenzwaluw, boomklever, ijsvogel en de slechtvalk. Bij de purperreiger staat nog geen webcam. Blijkt een vrij zeldzame vogel te zijn.

Aan de rechter kant staan opnames waarop wat gebeurd.

InternetbegeleidingBeginnerDiversFunInternetlente,nesten,vogels,webcamNa het mooie weer van gisteren heb ik de lente in mijn bol. Hup, naar buiten! Genieten van de natuur, vogeltjes.... Jammer dat ik niet kan zien of er al eieren gelegd zijn. Of toch wel? Dan maar weer achter de computer naar de website van Beleef de lente. Hier kun je via een...Internet- en computerzaken voor beginners