Als je de zoekresultaten van Google bekijkt, zie je achter elke zoekresultaat het volgende icoontje: 

 

 

 

 

 

Hiermee kun je aangeven dat je deze website de moeite waard vindt voor je vrienden om eens rond te kijken.

Je moet echter een Google account hebben en ingelogd zijn om hier gebruik van te kunnen maken.

Bekijk hieronder het filmpje met meer uitleg over de Google +1 knop.

Wat is Google +1?

InternetbegeleidingDiversGoogleInternetSociale netwerken+1,Google,sociale netwerken,zoekresultatenAls je de zoekresultaten van Google bekijkt, zie je achter elke zoekresultaat het volgende icoontje:            Hiermee kun je aangeven dat je deze website de moeite waard vindt voor je vrienden om eens rond te kijken. Je moet echter een Google account hebben en ingelogd zijn om hier gebruik van te kunnen...Internet- en computerzaken voor beginners