Mijn kind online heeft een brochure uitgebracht over het mobielgebruik van pubers.
In deze brochure worden o.a. 10 beltips gegeven, financiële valkuilen belicht en internet via het mobiel uitgelegd.

Een must voor wie even een blik in de virtuele jongerenwereld wil werpen!

Lees de brochure door hier te klikken: Mobieltjes en pubers.

 

Etiquette voor gebruik van een mobieltje

 

Etiquette voor mobiel
Etiquette voor mobiel
InternetbegeleidingInternetPrivacySmartphoneetiquette,jongeren,mobiel internet,mobieltjeMijn kind online heeft een brochure uitgebracht over het mobielgebruik van pubers. In deze brochure worden o.a. 10 beltips gegeven, financiële valkuilen belicht en internet via het mobiel uitgelegd. Een must voor wie even een blik in de virtuele jongerenwereld wil werpen! Lees de brochure door hier te klikken: Mobieltjes en pubers.   Etiquette...Internet- en computerzaken voor beginners